Afspraak maken?  → 0612806643

Over ons

Bij Van den Heuvel Betimmeringen realiseren we sinds 2018 interieurbetimmeringen, maken we meubels en regelen we de ruwbouw als voorbereiding. Dat doen we met gespecialiseerde vakmensen.

Hoge eisen en Kwaliteit gegarandeerd

Niet weg voordat u tevreden bent

Kan niet bestaat niet

Van den Heuvel Betimmeringen

De rode draad in ons werk is de passie voor mooi houtwerk. Kwalitatief goed werk willen leveren staat altijd bovenaan. Zowel in het werk zelf als tijdens het project de werkvoorbereiding en de communicatie. Openheid, duidelijkheid en gezelligheid zijn belangrijk voor hoe wij werken.

We zorgen ervoor dat onze mensen het juiste werk doen. Iedereen heeft zijn eigen expertise en die zetten we in op de juiste plek. Ons huidige team bestaat uit 3 man interieurbouwers. Daarnaast hebben we een vaste ploeg onderaannemers en een groep bekwame ZZP’ers die we kunnen inzetten op bouw en verbouwprojecten.

Doordat we met een vaste club mensen werken weten we van elkaar wat we willen en voor welke kwaliteit we gaan. Door open communicatie onderling, maar ook naar u als klant zorgen we met elkaar voor een goed eindresultaat.

Werkwijze

Heeft u een project neem dan contact met ons op. Wat we vervolgens doen is:

  1. Uw wensen bespreken
  2. Indien nodig en gewenst een ontwerp maken (AutoCad 3d)
  3. Bij grotere opdrachten maken we een projectplan met tekeningen, planning en documentatie.
  4. Vervolgens gaan we aan de slag en maken we het afgesproken werk. Vaak bereiden we het voor in de werkplaats en maken het op locatie.
  5. Oplevering eindresultaat.

Ons Team

Herman

Herman

Eigenaar, tekenaar en interieurbouwer

Ralf

Ralf

Interieurbouwer

Levi

Levi

Interieurbouwer